Psycholoog Alphen aan de Rijn

Praktijk van Maria Troost
bg

Online therapie bij Psycholoog Alphen

Tijdens de Corona-periode ben ik tijdelijk overgestapt van face-to-face hulpverlening naar online hulpverlening. Nu bied ik de mogelijkheid om zowel online als persoonlijk te werken. Wil je dus liever online begeleiding dan kan dat via het programma WeSeeDo, een online dienst die voldoet aan de eisen van de privacy wetgeving.

Hoe werkt het?

Via het bij mij bekende emailadres ontvang je per sessie van mij een link waar je (een paar minuten voor de afgesproken tijd) op klikt. Vervolgens kom je in een digitale wachtkamer van WeSee Do en hier haal ik jou op voor het gesprek. WeSeeDo werkt via de browser Google Chrome en het is bovendien nodig dat de webcam actief is.

Mocht je graag samen aan de slag gaan via online therapie, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Ook online trainingen en workshops

Naast de mogelijkheid tot sessies in persoon dan wel online, heb ik ook een online leerplatform waar je een aantal interessante cursussen terugvindt. Neem bij een interesse eens een kijkje op de volgende link: https://mariatroost.online-leerplatform.nl

Psycholoog Troost in Alphen

Maria Troost

  • Geregistreerd therapeut
  • Geen lange wachtlijst
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen